DeNGaN NaMa ALLAH

KOMEN SIKIT

MuSiC PiLiHaNKu

SuMtHiNg 2 SaY

N3 dekat blog n maybe akan lambat sbb arisa nak menghabiskan pilihan n kadang-kala arisa maybe lgsg tak ada can nak buka tenet, so sorry ek everyone ;(

Jumaat, 16 Oktober 2009

GERAMNYA

Hari ni arisa geram sangat sebab apa? Ada lah makhluk mana ntah yang postkan cita arisa dekat penulisan2u yang last skali arisa masukkan bab 10 tapi dah sampai bab 12 ada disana, GERAMNYA!!!!! Apa lagi yang arisa kena buat disable copy/paste dah buat no right click pun sama tapi mcm mana ada orang boleh copy???

5 pendapat dari anda:

Aku Sendiri berkata...

entah2,org tu salin kot.. :-D

Tanpa Nama berkata...

nk tahu cmne? cuba arissa save page ni and open with microsoft word...n arissa akan tahu mcm mana org tu bley copy cerita arissa...

sbb tak mungkin org tu sanggup salin semula...
btul tak?

try lah..tak tipu..

and FYI, bkan saya orgnya yg copy..

Arisa Aizawa berkata...

macam 2 pun boleh ker??
hmmm x apalah,
nak buat cemana lagi kan,
biarlah, tapi arisa myb akan post or privatekan blog ni,
tgklah cemana,

Tanpa Nama berkata...

Kire oklah tu. U just sit and relax bcos the other people help u to post your story. For me it's ok unless the copier use her/his name as author on that story.

Tanpa Nama berkata...

admin dia rasanya yg buat

Catat Ulasan