DeNGaN NaMa ALLAH

KOMEN SIKIT

MuSiC PiLiHaNKu

SuMtHiNg 2 SaY

N3 dekat blog n maybe akan lambat sbb arisa nak menghabiskan pilihan n kadang-kala arisa maybe lgsg tak ada can nak buka tenet, so sorry ek everyone ;(

Ahad, 2 Mei 2010

PILIHAN?

Salam semua, sorry sesangat sebab dah lama x update PILIHAN,
insyaAllah PILIHAN akan dibukukan kalau tiada aral melintang,
arisa akan try untuk menghabiskan PILIHAN sekarang n n3 baru
kemungkinan x ada, so harap maaf, InsyaAllah, arisa akan buat
tajuk baru myb mlm esok keluar so tunggu ek *_*

3 pendapat dari anda:

Tanpa Nama berkata...

salam..
nk dibukukan novel PILIHAN?
klu dah ada kat psrn bg tau eh?
ke blh bli dr pnulis mlalui online?

hananorisa berkata...

nk buku dah?
tahniah3..
nnti jgn lupa gtaw aku tau..
aku nk beli...
tapi aku punyer biar spesel ckit...
ada autograph..
ko tak bagi autograph.....
aku kejar ko satu uni...

Tanpa Nama berkata...

salam...
sape knl pmilik blog ni?
http://geemus.blogspot.com/
klu knl minta tlg pmilik ni
invite sy....
austrinus_piscis@yahoo.com
tma ksh..

Catat Ulasan